Flymodus

Når du aktiverer Flymodus, blir alle trådløse radioer på HTC Desire 12s slått av, medregnet samtalefunksjonen, datatjenester, Bluetooth og Wi-Fi.

Når du deaktiverer Flymodus, slås samtalefunksjonen på igjen, og forrige tilstand for Bluetooth og Wi-Fi blir gjenopprettet.

Merk:
  • Du kan manuelt slå Bluetooth og Wi-Fi på igjen etter at du har aktivert flymodus.
  • Dersom USB-tilknytning er slått på, vil dette også slås av når Flymodus aktiveres. Du må manuelt slå på USB-tilknytning etter at du deaktiverer Flymodus.
Gjør et av følgende for å slå Flymodus av eller på:
  • I Innstillinger > Nettverk og Internett klikker du på Flymodus av/på-bryteren for å slå flymodus av eller på.
  • Sveip med to fingre nedover fra statuslinjen for å åpne Hurtiginnstillinger-panelet. Klikk på Flymodus-flisen for å slå flymodus av eller på.
Når den er aktivert, vises Flymodusikonet på statuslinjen.