Ta en fotoselfie

1. På startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til modusen Selfie-bilde. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Når du er klar til å ta bildet, klikker du på .

Snu fotoselfier tilbake

Når du viser deg selv på søkerskjermbildet, er selfien din faktisk et speilvendt bilde. Her er det du skal gjøre hvis det fangede bildet virker snudd og ikke er det speilvendte bildet.
  1. Bytt til modusen Selfie-bilde. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  2. Klikk på > Selfiespeil og merk av for .