Ta et panormabilde

Ta et bredere bilde av et landskap i én omgang.
Viktig: Enkelte kamerafunksjoner og fotoinnstillinger er ikke tilgjengelige når du er i panoramamodus.
  1. På startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Panorama-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Når du er klar til å ta bildet, trykker du på .
  4. Panorer til venstre eller høyre i enten liggende eller stående visning. Hold telefonen så stødig du kan for å ta bilder automatisk.

Du kan også trykke på for å stoppe opptaket når som helst.

Kameraet syr sammen bildene til et enkelt fotografi.