Dele telefonens Internett-tilkobling via USB-tilknytning

Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig for datamaskinen? Det er ikke noe problem. Bruk datatilkoblingen til HTC Desire 12s for å koble til Internett.
Viktig:
  • Du må kanskje få en USB-tilknytning lagt til i dataplanen din, og ekstrakostnader kan gjelde. Kontakt mobiltjenesteleverandøren hvis du vil ha detaljer.
  • Sørg for at mobil data er slått på.
  1. Koble HTC Desire 12s til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende mikro-USB-kabelen.
  2. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger.
  3. Klikk på Nettverk og Internett > Hotspot og tilknytning > USB-tilknytning.
  4. Klikk på USB-tilknytning av/på-bryteren for å slå den på.