Bruke NFC

Med innebygd NFC (near field communication) på HTC Desire 12s kan du dele innhold med en annen NFC-kompatibel mobil enhet på et lite øyeblikk.
Merk: Tilgjengeligheten av NFC kan variere mellom telefonmodeller, regioner og land.
Send nettsider, fotoer, kontaktinformasjon og mer ved å holde ryggen på HTC Desire 12s mot den andre enheten.
Image illustrating sharing via NFC.

Du kan også bruke NFC for kontaktløs betaling. Tilgjengeligheten av NFC-betaling avhenger av når mobiloperatøren starter denne tjenesten. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha detaljer.

Slå NFC av eller på

1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Tilkoblede enheter, og klikk på NFC av/på-bryteren for å slå funksjonen av eller på.

Sende innhold

Viktig: Sørg for at begge enheter er låst opp og har NFC slått på.
  1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Tilkoblede enheter.
  2. Klikk på Android Beam og klikk på av/på-bryteren for å slå på Android Beam.
    Merk: Hvis den andre enheten har et Android Beam-alternativ, sørg for at også det er slått på.
  3. Mens du viser innholdet du vil dele, holder du HTC Desire 12s og den andre telefonen rygg mot rygg.

Sørg for at NFC-området (mørkere del) på HTC Desire 12s og den andre telefonens NFC-område er nær hverandre. Eksperimenter ved å flytte telefonene litt inntil en tilkobling finner sted.

4. Når HTC Desire 12s vibrerer, klikker du på skjermen for å sende innholdet til den andre enheten.
Det delte innholdet vises på den andre skjermen. For noen elementer som du har delt (som kontaktinformasjon), vises ekstra instrukser om hvordan du lagrer elementet på mottaksenheten.