Sette opp lagringskortet som internt lagringsområde

Når du setter inn et lagringskort som ikke er brukt på HTC Desire 12s tidligere, vil kortet monteres som eksternt lagringsområde som standard.

Hvis lagringskortet er nytt eller ikke har innhold du vil beholde, kan du formatere lagringskortet som internt lagringsområde for HTC Desire 12s.
Viktig:
  1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger > Lagring.
  2. Under Bærbar lagringsplass klikker du på lagringskortets navn.
  3. Klikk på > Innstillinger for lagring.
  4. Klikk på Formater som intern, og klikk deretter på Slett og formater.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å flytte de installerte appene og tilknyttede data fra telefonens lagringsområde til lagringskortet.
Tips: Hvis du ikke lenger vil bruke lagringskortet som internt lagringsområde, kan du formatere kortet på nytt som eksternt lagringsområde. Før du gjør det, må du sørge for å flytte alle appene og dataene fra kortet og tilbake til telefonens lagringsområde. Se Flytte apper og data mellom telefonens lagringsområde og lagringskortet.