HTC Desire 12s‎

Opplæringsguider

< < Menu

Sette opp telefonen for første gang

Når du slår på HTC-telefonen for første gang, eller etter at du har gjort en fabrikktilbakestilling, blir du bedt om å sette den opp.
Viktig: Hvis du har data fra en tidligere telefon som du vil kopiere over til HTC Desire 12s, sikkerhetskopierer du den forrige telefonens data først. Eller du kan bruke HTCs overføringsverktøy til å overføre innhold fra den forrige telefonen når du er ferdig med å sette opp HTC Desire 12s. Du finner veiledning under htc.com/support/backup-and-transfer/.
  1. Hvis du må navigere ved hjelp av taletilbakemelding, slår du på TalkBack ved å trykke på og holde to fingre på det første skjermbildet inntil du hører en melding og deretter et pipesignal.

    Hvis du utilsiktet har aktivert TalkBack, følger du opplæringsprogrammet på skjermen for å slå av denne funksjonen.

  2. Velg systemspråket du vil bruke, les og godta bruksvilkårene, velg Internett-tilkoblingen og logg på Google-kontoen.
  3. På skjermbildet der du blir spurt om hvilken enhet du vil gjenopprette fra, gjør du et av følgende:
    • Hvis du sikkerhetskopierer den gamle telefonen ved hjelp av Google-kontoen, klikker du på telefonnavnet. Klikk på for å velge appene du vil installere, og klikk på Gjenopprett.
    • Hvis du vil starte på nytt, kikker du på Ikke gjenopprett.
  4. På skjermbildet Google-tjenester må du sørge for at Sikkerhetskopier til Google Disk er slått av for å aktivere Automatisk sikkerhetskopiering. Det anbefales også at alternativene under Posisjon og Enhetsvedlikehold er slått på.
  5. Sett opp Google Assistant, eller gjør dette senere. Hvis du vil ha detaljer, besøker du support.google.com/assistant/.
  6. Logg på HTC-kontoen for å bruke de samme påloggingsdetaljene for HTC-tjenester som for eksempel Temaer.
  7. Følg de gjenværende instruksjonene for å fullføre telefonoppsettet.
Merk: Noen funksjoner som krever en Internett-forbindelse, for eksempel plasseringsbaserte tjenester og automatisk synkronisering av dine online-kontoer, kan medføre ekstra datakostnader. For å unngå datagebyrer kan du deaktivere disse funksjonene under Innstillinger. Hvis du vil ha mer informasjon om plasseringstjenester, se Plasseringsinnstillinger.
Var denne informasjonen nyttig?

Finner du ikke det du leter etter?