Sette opp smart lås

Bruk Smart lås som en alternativ måte å låse opp telefonen på, i tilfelle du glemmer passordet, PIN-koden eller mønsteret. Angi Smart lås for å låse opp telefonen når telefonen gjenkjenner ansiktet ditt eller stemmen din.

Du kan også sette den for å beholde telefonen ulåst i visse situasjoner, for eksempel når telefonen er med deg og du er på et trygt sted.

1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Sikkerhet og posisjon.
  2. Klikk på Smart lås.
    Viktig: Du må ha en skjermlås satt opp før du kan bruke Smart lås. Hvis du ikke har satt opp en skjermlås, klikker du på Skjermlås. Dette vil være din alternative metode for skjermlåsing.
  3. Bekreft skjermlåsen.
  4. Velg om du vil låse opp telefonen gjennom stemme- eller ansiktsgjenkjenning, eller behold telefonen ulåst når:
    • Du har telefonen på deg
    • Du er på et trygt sted, for eksempel hjemme eller på kontoret
    • Telefonen er koblet til en trygg enhet, for eksempel Bluetooth-klokken eller bilsystemet
  5. Følg instruksjonene på skjermen, og trykk på for å gå tilbake til skjermbildet Sikkerhet og posisjon.
  6. Under Enhetssikkerhet klikker du på til høyre for Skjermlås, klikker på Låses automatisk og angir perioden med inaktivitet du kan tillate før skjermen blir låst.
For å gjøre Smart lås mer pålitelig og sikrere kan du lære opp HTC Desire 12s til å gjenkjenne ansiktet ditt i forskjellige situasjoner, for eksempel hvis du har på deg briller eller anlegger skjegg.

Klikk på Smart lås, bekreft skjermlåsen og klikk på Klarert ansikt > Forbedre ansiktssamsvar. Følg instruksjonene på skjermen.

Relaterte fremgangsmåter