Angi en skjermlås

Beskytt den personlige informasjonen din og forhindre at andre bruker HTC Desire 12s uten din tillatelse.

Velg for å angi et skjermlåsmønster, en numerisk PIN-kode eller andre metoder for å låse telefonen. Du blir bedt om å låse opp skjermen hver gang HTC Desire 12s slås på, eller når den har vært inaktiv en viss periode.

1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Sikkerhet og posisjon.
  2. Under Enhetssikkerhet klikker du på Skjermlås.
  3. Velg et skjermlåsalternativ og sett opp skjermlåsen.
  4. Ved siden av Skjermlås klikker du på > Låses automatisk og angir perioden med inaktivitet før skjermen skal låses.
    Tips: Hvis du har satt opp et skjermlåsmønster og ikke vil at mønsteret skal vises på skjermen mens du tegner det, klikker du på og klikker på Gjør mønster synlig av/på-bryteren for å slå det av.
Relaterte fremgangsmåter