Starte HTC Desire 12s på nytt (myk tilbakestilling)

Hvis HTC Desire 12s virker tregere enn normalt, ikke svarer eller har en app som ikke svarer riktig, kan du prøve å starte den på nytt og se om dette løser problemet.

1. Hvis skjermen er av, trykker du på AV/PÅ-knappen for å slå den på igjen.
  2. Trykk på og hold AV/PÅ-knappen, og klikk på Start på nytt.

HTC Desire 12s, svarer den ikke?

Hvis HTC Desire 12s ikke svarer når du berører skjermen eller trykker på knappene, kan du fortsatt starte den på nytt.
Trykk på og hold AV/PÅ-knappen inntil telefonen vibrerer, og slipp knappen.
Tips: Du må kanskje holde knappen inne i rundt 12 sekunder før telefonen vibrerer.