Tilbakestille HTC Desire 12s (hard tilbakestilling)

Hvis HTC Desire 12s har et vedvarende problem som ikke kan løses, kan du utføre en fabrikktilbakestilling (også kalt en hard tilbakestilling eller hovedtilbakestilling). En fabrikktilbakestilling tilbakestiller telefonen til dens opprinnelige tilstand – tilstanden før du slo på telefonen for første gang.
Viktig: Ved fabrikktilbakestilling fjernes data i telefonens lagringsområde, medregnet apper du har lastet ned og installert, kontoene dine, filene dine, samt system- og appdata og innstillinger. Før en fabrikktilbakestilling må du sørge for å sikkerhetskopiere alle data og filer du vil beholde.
  1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > System > Tilbakestill alternativer.
  2. Klikk på Slett alle data (fabrikktilbakestilling).
  3. Klikk på Tilbakestill nettbrettet.
  4. Klikk på Slett alt.
Merk: En fabrikktilbakestilling vil kanskje ikke slette alle data permanent fra telefonen, blant annet personlig informasjon.