Spille inn video

Fang øyeblikk i videoer ved hjelp av Kamera-appen.
  1. På startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Video-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Når du er klar til å starte opptaket, klikker du på .
  4. Klikk på for å stanse innspillingen midlertidig, og klikk på for å fortsette.
    Tips: Hvis du vil spille inn en video uten lyd, kan du klikke på .
  5. Hvis du vil stoppe innspillingen, klikker du på .

Stille inn videooppløsning

1. Bytt til Video- eller Selfie-video-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  2. Klikk på > Kvalitet, og deretter endre en videooppløsning.

Ta et foto mens du spiller inn en video

1. På startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Video- eller Selfie-video-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på for å starte innspillingen.
  4. Under innspilling klikker du på når du vil ta et stillbilde.
  5. Bank på for å stoppe innspillingen.