Bruke batterisparingsmodus

Batterisparingsmodus bidrar til å øke batterilevetiden. Den reduserer bruk av telefonfunksjoner som tapper batteriet, for eksempel plasseringstjenester og mobildata.
  1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Batteri.
  3. Klikk på Batterisparer og deretter på På/Av-bryteren for å slå den av eller på.

Hvis du vil angi når denne modusen skal slås på automatisk, klikker du på Slå på automatisk og velger et batterinivå.