Bruke bilde-i-bilde

Behold et lite vindu av en video du ser på, eller et støttet app, på skjermen mens du gjør andre ting på telefonen.
Viktig: Ikke alle apper støtter bilde-i-bilde.
  1. Åpne en støttet app, for eksempel en videospiller eller videoanropsapp, og start videoen. Vise videoen på full skjerm.
  2. Trykk på .

Videoen spilles fortsatt av i et lite vindu i nederste høyre hjørne av skjermen.

3. Mens du viser videoen, kan du gjøre andre ting samtidig, for eksempel bruke en annen app.
  4. Dra det lille vinduet for å flytte det til en annen posisjon.

Dobbeltklikk på vinduet for å vise videoen på full skjerm igjen.

Hvordan sjekker jeg om en app støtter bilde-i-bilde?

Appinfo vil vise bilde-i-bilde-alternativet hvis appen støtter det.
  1. Trykk på og hold appikonet, og klikk på Information icon.
  2. App-info-skjermbildet må du sjekke om det finnes et Bilde-i-bilde-alternativ. Det er aktivert som standard.
    Tips: Hvis du vil slå denne funksjonen av eller på, klikker du på Bilde-i-bilde og klikker på Tillat bilde-i-bilde På/Av-bryteren.
Hvis du vil sjekke hvilke apper på telefonen som støtter bilde-i-bilde, går du til Innstillinger og klikker på Apper og varslinger > Avansert > Tilgang til spesialapp > Bilde-i-bilde.