Flytte apper og data mellom telefonens lagringsområde og lagringskortet

Hvis du har satt opp lagringskortet som internt lagringsområde, kan du flytte installerte tredjepartsapper og tilknyttede data som for eksempel bilder, medier og nedlastede filer til lagringskortet for å frigjøre telefonens lagringsområde.

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke lagringskortet som internt lagringsområde, må du sørge for å flytte alle appene og dataene fra kortet og tilbake til telefonens lagringsområde.

1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger > Lagring.
  2. Klikk på navnet på lagringskortet hvis du flytter appdata fra telefonens lagringsområde til kortet, eller klikk på Internt delt lagringsplass hvis du flytter data fra lagringskortet tilbake til telefonens lagringsområde.
  3. Klikk på > Migrer data.
  4. Klikk på Flytt.
Merk:
  • Skjermbilder vil også migreres.
  • Når du tar nye bilder eller videoer, fanger nye skjermbilder eller laster ned nye filer etter migrering, vil de lagres i det nye lagringsområdet.