Installere appoppdateringer fra Google Play Butikk

De fleste apper blir oppdatert med forbedringer og programfikser gjennom Google Play Butikk. Du kan oppdatere apper manuelt eller stille inn telefonen på automatisk nedlasting for å laste ned appoppdateringer når de blir tilgjengelige.
  1. På et startskjermbilde sveiper du opp, søker etter og klikker på Play Butikk.
  2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Klikk på Mine apper og spill.
  4. I kategorien Oppdateringer vil du se listen over apper med tilgjengelige oppdateringer.
  5. Klikk på Oppdater ved siden av appen du vil oppdatere.
    Tips: Klikk på Oppdater alle hvis du vil oppdatere alle appene.
Tips: I Play Butikk klikker du på > Innstillinger > Apper for automatisk oppdatering for å velge hvordan du vil at Google Play Butikk skal oppdatere appene.