Installere en programvareoppdatering

Når HTC Desire 12s er koblet til Internett og en ny programvareoppdatering er tilgjengelig, vises oppdateringsvarselikonet på statuslinjen.
  1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk på systemoppdateringsvarsling.
  2. Hvis du ikke ønsker å laste ned oppdateringen via datatilkoblingen, velger du Oppdater kun over Wi-Fi.
  3. Klikk på Last ned.
  4. Når nedlastningen er ferdig, velg Installer nå, og trykk deretter på OK.

Når oppdateringen er fullført, starter HTC Desire 12s på nytt.

Relaterte fremgangsmåter