Installere et digitalt sertifikat

Bruk digitale klient- og Certificate Authority (CA)-sertifikater for å gi HTC Desire 12s tilgang til VPN- eller sikrede Wi-Fi-nettverk, og også for å gi godkjenning til sikre online-servere. Du kan få et sertifikat fra systemadministratoren, eller laste det ned fra nettsteder som krever godkjenning.
Viktig:
  • Du må angi en PIN-kode eller passord på låseskjermen før du installerer et digitalt sertifikat.
  • Noen apper, f.eks. nettleseren eller e-postklienten, lar deg installere sertifikater direkte i appen. Se appens hjelp for mer informasjon.
  1. Lagre sertifikatfilen i rotmappen på HTC Desire 12s på lagringskortet.
  2. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Sikkerhet og posisjon.
  3. Klikk på Kryptering og påloggingsdata > Installer fra lagringsenhet.
  4. Bla til sertifikatet for å velge det.
    Merk: Klikk på for å bla etter lagringskortet.
  5. Angi et navn for sertifikatet og velg hvordan det skal brukes.
  6. Klikk på OK.