Hente apper fra Google Play Butikk

Google Play Butikk er stedet der du finner nye apper for HTC Desire 12s. Velg fra et bredt utvalg av gratis- og betalingsapplikasjoner, for eksempel produktivitets- eller underholdningsprogrammer og spill.
Merk:
  • Hvis du vil kjøpe apper og annet innhold på Google Play Butikk, kan du bruke betalingsmetodene fra Google-kontoen. Når du foretar det første kjøpet, vil den valgte betalingsmetoden legges til Google-kontoen din. Hvis du vil lære mer om godtatte betalingsmetoder, se support.google.com.
  • De tilgjengelige betalingsmetodene varierer fra land til land.
  • Navnet på Play Butikk-appen kan variere avhengig av hvor du bor.

Finne og installere en applikasjon

Når du installerer applikasjoner og bruker dem på HTC Desire 12s, kan de trenge tilgang til dine personlige applikasjoner eller få tilgang til visse funksjoner eller innstillinger. Last ned og installer bare applikasjoner du stoler på.
Viktig: Vær forsiktig når du laster ned apper som har tilgang til funksjoner eller en vesentlig mengde data på HTC Desire 12s. Du er ansvarlig for resultatene av å bruke nedlastede applikasjoner.
  1. På et startskjermbilde sveiper du opp, søker etter og klikker på Play Butikk.
  2. Klikk på søkelinjen og angi appnavnet du ser etter.
  3. Når du ser appen i søkeresultatlisten, klikker du på den og leser dens beskrivelse og brukeranmeldelser.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil installere en gratisapp, klikker du på Installer.
    • Hvis du vil installere en betalt app, klikker du på prisknappen. Hvis du ikke har lagt til en betalingsmetode for Google-kontoen, kikker du på for å velge betalingsmetoden og klikker på Fortsett.
Når du skal åpne appen, klikker du på Åpne etter installeringen eller går til skjermbildet Apper og klikker på appen.
Tips: Apper blir noen ganger oppdatert med forbedringer eller feilrettinger. Ifølge standardinnstillingen blir oppdateringer lastet ned automatisk når telefonen kobles til et Wi-Fi-nettverk. I innstillingene for Google Play Butikk-appen kan du slå av automatisk oppdatering. Se Installere appoppdateringer fra Google Play Butikk.

Gjenopprette apper fra Google Play Butikk

Har du oppgradert til en ny telefon, erstattet en tapt telefon eller gjort en fabrikknullstilling? Gjenopprett applikasjoner som du lastet ned tidligere.
  1. På et startskjermbilde sveiper du opp, søker etter og klikker på Play Butikk.
  2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Klikk på Mine apper og spill og sveip til kategorien Bibliotek.
  4. Klikk på Installer ved siden av appen du vil gjenopprette.

For flere detaljer, se hjelp for Google Play Butikk.