Frigjøre lagringsområdet

Mens du bruker HTC Desire 12s vil du samle opp data og fylle opp lagringskapasiteten over tid. Her er noen tips om hvordan du frigjør telefonens lagringsplass.

Behandle bilder og videoer

• Etter at du har tatt kontinuerlige kamerabilder, beholder du bare det beste bildet. Forkast resten hvis du ikke trenger dem.
  • Etter redigering av et bilde eller beskjæring av en video, beholdes den originale filen. Slett originalfiler eller flytt et annet sted, for eksempel til datamaskinen.
  • Hvis du bare sender videoer gjennom MMS, bruker du en lavere oppløsning. Høyoppløselig video tar opp mer plass.
  • Slå på Lagringsadministrator for å bidra til å håndtere gamle bilder og videoer på telefonen.

Fjerne eller deaktivere apper

Avinstaller nedlastede apper hvis du ikke trenger dem lenger. Se Avinstallere en applikasjon.

Forhåndsinstallerte apper kan deaktiveres når du ikke bruker dem. Se Deaktivere en app.

Frigjøre plass manuelt

På skjermbildet Lagring klikker du på Frigjør plass. Telefonen sjekker telefonens lagringsområde og foreslår elementer du kan vurdere å slette.