Fingeravtrykksskanner

Du kan raskt vekke og låse opp HTC Desire 12s ved hjelp av fingeravtrykket ditt. Du kan legge til opptil 5 fingeravtrykk.

Når du setter opp og bruker fingeravtrykksskanneren, følger du disse tipsene:

• Sørg for at fingeren og fingeravtrykksskanneren er tørre og rene.
  • Bruk hele fingerens bredde, også sidene og tuppen.
  • Når du registrerer fingeravtrykket, berører du skanneren inntil den vibrerer.
  • Fingeravtrykksskanneren har 360° lesbarhet – du kan berøre en registrert finger i en hvilken som helst vinkel til skanneren for å slå på skjermen eller låse opp HTC Desire 12s.
Merk: Du vil kanskje ikke være i stand til å angi at fingeravtrykksskanneren for å låse opp HTC Desire 12s, hvis du har logget på en Exchange ActiveSync-konto som krever at du angir et annet alternativ for låst skjerm (for eksempel et passord). Forhør deg med Exchange Server-administratoren hvis Exchange ActiveSync-kontoen støtter fingeravtrykksskanneren.

Legge til et fingeravtrykk for første gang

1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Sikkerhet og posisjon.
  2. Klikk på Fingeravtrykk > Neste.

Hvis du ikke har satt opp en skjermlås, blir du bedt om å sette opp en. Se

Angi en skjermlås.

3. Berør fingeravtrykkskanneren eller klikk på Neste.
  4. Plasser fingeren eller tommelen på fingeravtrykkskanneren for å starte skanning.
  5. Berør skanneren gjentatte ganger inntil fingeravtrykket er riktig registrert. Du vil få de beste resultatene hvis du holder fingeren i samme retning når du berører skanneren.
  6. Etter at fingeravtrykket ditt er registrert, trykker du på Ferdig.
Du kan nå bruke fingeravtrykket til å vekke og låse opp HTC Desire 12s.
Advarsel: Du må legge inn ditt reservemønster for låst skjerm, reserve-PIN-kode eller reservepassord hvis skanneren ikke identifiserer fingeravtrykket etter fem forsøk.

Legge til, fjerne eller redigere fingeravtrykk

1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Sikkerhet og posisjon.
  2. Klikk på Fingeravtrykk.
  3. Angi ditt mønster, PIN-koden eller passordet.
  4. Du kan gjøre følgende:
    • Klikk på Legg til fingeravtrykk for å legge til et annet fingeravtrykk.
    • Klikk på et registrert fingeravtrykk for å endre navn på det.
    • Klikk på ved siden av et registrert fingeravtrykk for å slette det.