Laste ned apper fra Internett

Du kan laste ned apper direkte fra dine nettsteder.
Viktig: Apper lastet ned fra nettsteder kan stamme fra ukjente kilder. Hvis du vil beskytte HTC Desire 12s og dine personlige data, anbefaler vi på det sterkeste at du bare laster ned fra nettsteder du stoler på.
  1. Åpne nettleseren, og gå deretter til nettstedet hvor du kan laste ned ønsket app.
  2. Hvis du blir bedt om det, klikker du på Innstillinger og slår på Tillat fra denne kilden.
  3. Følg nettstedets nedlastingsinstruksjoner for appen.
Viktig: Hvis du vil vurdere installeringstillatelser for installerte apper, går du til Innstillinger > Apper og varsler > Avansert > Spesiell apptilgang > Installer ukjente apper.