Deaktivere en app

Apper, selv om de ikke brukes ofte, kan kjøre i bakgrunnen og laste ned data. Hvis en app ikke kan avinstalleres, kan du deaktivere den.
  1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Apper og varsler, og klikk på Se alle... for å vise applisten.
  3. Klikk på appen og klikk på Deaktiver.
Tips: Du kan også trykke på og holde en app på startskjermbildet eller Apper-skjermbildet, klikke på Information icon og deretter klikke på Deaktiver.