Kopiere filer mellom HTC Desire 12s og datamaskinen din

Du kan kopiere musikk, bilder og andre filtyper til HTC Desire 12s.
Viktig:
  • Lagre og lukk filene dine før du kopierer dem fra datamaskinen til HTC Desire 12s eller omvendt.
  • Hvis du bruker lagringskortet som internt lagringsområde, vil datamaskinen bare vise lagringskortets innhold.
  1. Koble HTC Desire 12s til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende mikro-USB-kabelen.
  2. HTC Desire 12s låser du opp skjermen hvis den er låst.
  3. Svar Ja på pop-up-meldingen som spør om du vil bruke USB til filoverføringer.

Hvis du ikke ser denne meldingen, skyver du varslingspanelet åpent, klikker på varslingen Bruk USB til og klikker på Overfør filer.

Du vil se alternativer for visning eller import av filer på dataskjermen.

4. Velg å vise filer.
  5. Kopier filene fra datamaskinen til HTC Desire 12s, eller omvendt.
  6. Etter kopiering av filene, kobler du HTC Desire 12s fra datamaskinen.