Samtalelogg

Bruk samtaleloggen til å sjekke tapte anrop, oppringte numre og mottatte anrop.

1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Telefon-appen.
  2. Sveip til kategorien .
  3. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på til høyre for navnet eller nummeret du vil ringe.
    • Trykk på og hold et navn eller nummer på listen for å vise alternativmenyen.

Legge til et nytt telefonnummer i kontaktene fra samtaleloggen

1. På fanen klikker du på til venstre for det nye telefonnummeret.
  2. Klikk på .
  3. Klikk på Opprett ny kontakt, eller klikk på en kontakt i listen for å lagre nummeret for kontakten.

Tømme samtalelogglisten

1. På fanen klikker du på > Samtalelogg.
  2. Hvis du vil fjerne hele listen, klikker du på > Fjern samtalelogg.
  3. Klikk på OK.
Tips: Hvis du vil fjerne individuelle elementer, går du til kategorien , klikker på navnet til kontakten eller nummeret du vil slette, og klikker på > .