Kontrollere batteriforbruk

Se hvordan systemet og apper bruker batteriet og hvor mye strøm som brukes.
  1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Batteri.
  3. Klikk på > Vis fullt enhetsforbruk eller Vis appforbruk, og klikk på et element for å sjekke hvordan det bruker batteriet.
  4. Hvis du ser Administrer batteriforbruk mens du viser detaljer om batteriforbruk, kan du klikke på alternativet nedenfor for å justere innstillinger som påvirker batteriforbruket.
En annen måte å sjekke batteriforbruket per app på er å gå til Innstillinger > Apper og varslinger. Deretter klikker du på Se alle... for å vise applisten. Klikk på applikasjonen du vil sjekke, og klikk på Batteri.
Relaterte fremgangsmåter