Lade batteriet

Før du slår på og begynner å bruke HTC Desire 12s, anbefales det at du lader batteriet.
Viktig:
  • Hvis batteriet er helt uttømt, må du kanskje lade HTC Desire 12s i flere minutter før du slår den på.
  • Bruk HTCs strømadapter og mikro-USB-kabelen til å lade batteriet. Når batteristrømmen er for lav, sørg for å bruke strømadapteren til å lade, ikke USB-kabelforbindelsen med datamaskinen din.
  1. Sett inn den lille enden av mikro-USB-kabelen i mikro-USB-kontakten.
  2. Sett inn den andre enden av mikro-USB-kabelen i batterieliminatoren.
  3. Plugg inn batterieliminatoren i en stikkontakt for å begynne å lade batteriet.
  4. Når du er ferdig med ladingen, kan du plugge ut USB-kabelen fra telefonen først. Hold delen av strømadapteren som er nær USB-porten når du plugger ut adapteren fra stikkontakten.
Merk:
  • Unngå lading av batteriet i varme omgivelser. Av sikkerhetshensyn kan batteriet slutte å lade for å unngå overoppheting.
  • Når du bruker batteriintensive apper som spill eller videostrømmingsapper mens du lader batteriet, kan telefonen bli varmere. Dette er normalt.
  • Det anbefales å plugge ut strømadapteren fra stikkontakten når den ikke er i bruk.