Grunnleggende om kameraet

Ta bilder, spill inn videoer og ta selfier ved hjelp av kameraet.
På startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.

Zooming

Før du tar et bilde eller spiller inn en video, skyver du to fingre fra hverandre på søkerskjermbildet for å zoome inn eller sammen for å zoome ut. Du kan også fritt zoome inn eller ut under innspilling.

Velge en fangstmodus

Bytt til en fangstmodus du vil bruke til å ta bilder eller videoer.
  1. På startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. På søkerskjermbildet kan du:
    • Klikke på for å bytte til frontkameraet for å ta en foto/video-selfie, eller klikke på for å bytte tilbake til hovedkameraet.
    • Klikke på eller for å bytte mellom Foto- og Video-modiene.
    • Klikk på for å bytte til Panorama-modus.

Slå kamerablitsen av eller på

Klikk på blitsikonet for å velge en blitsinnstilling.

Når du bruker eller , angir kameraet på en intelligent måte den beste blitslysstyrken for bildet.

Når du har byttet til frontkamerat, kan du også klikke på blitsikonet for å slå blits av eller på.

Angi bildekvalitet og -størrelse

1. Bytt til modusen Foto eller Selfie-bilde. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  2. Klikk på .
  3. Klikk på Bildestørrelse for å velge bildeoppløsning.

Velge en scenemodus

Velg en scenemodus som egner seg optimalt for belysningsforholdene, landskapet eller typene motiv du fotograferer.
  1. På startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Velg om du vil ta bilder med hoved- eller frontkameraet. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på , og velg en modus som Natt, Sport eller en annen modus som egner seg for behovene dine.