Sikkerhetskopiere HTC Desire 12s

Sikkerhetskopier HTC Desire 12s automatisk til Google Drive slik at du kan gjenopprette innhold som appdata og -innstillinger etter en fabrikktilbakestilling eller når du gjenoppretter dataene dine på en annen HTC-telefon.
  1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > System > Sikkerhetskopiering.
  2. Sørg for at Sikkerhetskopier til Google Disk er slått på.
  3. Klikk på Appdata, og kontroller at Auto-gjenoppretting er slått på.

Dette at en apps data og innstillinger kan gjenopprettes når du installerer appen på nytt på HTC Desire 12s.

Tips: Hvis du vil velge en annen sikkehetskopikonto enn din primære Google-konto, klikker du på Sikkerhetskopikonto og velger en annen Google-konto. Du kan også klikke på Legg til konto for å legge til en ny Google-konto for sikkerhetskopien din.

Hva slags data kan sikkerhetskopieres?

HTC Desire 12s som kjører Android 8 er dette elementene som kan sikkerhetskopieres ved hjelp av Google-kontoen din:

Startside Bakgrunnsbilde
App-liste Apper installert gjennom Google Play Butikk
Appdata og -innstillinger
  • SMS-tekstmeldinger
  • Anropslogg
  • Google Calendar og Gmail innstillinger
  • Data som synkroniseres til Google-kontoen, for eksempel Google-kontakter og kalenderhendelser
  • Data og innstillinger i tredjepartsapper du har installert, avhengig av om disse appene tillater det
Enhetsinnstillinger Ringetoner, språk- og inndatainnstillinger, Wi-Fi-nettverk og aktuelle passord, samt visse enhetsinnstillinger

Auto Backup-tjenesten sikkerhetskopierer telefonen med jevne mellomrom til en privat mappe i Google Drive. Dette skjer hver 24. time mens telefonen er inaktiv, lader eller er koblet til et Wi-Fi-nettverk.

Sikkerhetskopidata teller ikke med i dine Google Drive-lagringskvoter. Store filer eller filer som apputviklere har valgt å ekskludere fra tjenesten, vil ikke sikkerhetskopieres.

Merk: Gjenoppretting av bakgrunnen fra den gamle telefonen kan avhenge av skjermoppløsningens kompatibilitet både på den gamle telefonen og HTC Desire 12s.