Skjermens lysstyrke

Skjermens lysstyrkenivå kan justeres automatisk eller angis manuelt.
  1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Skjerm.
  2. Bruk Adaptiv lysstyrke hvis du vil justere skjermens lysstyrke automatisk basert på lyset i omgivelsene. Denne funksjonen er slått på som standard.

Hvis du vil angi skjermens lysstyrke manuelt, klikker du på Adaptiv lysstyrke av/på-bryteren for å slå den av.

3. Klikk på Lysstyrkenivå og dra glidebryteren.

Dette angir det maksimale lysstyrkenivået for Adaptiv lysstyrke hvis denne funksjonen er slått på, eller lar deg angi skjermens lysstyrke manuelt hvis funksjonen er slått av.