Legge til sosiale nettverk, e-postkontoer, med mer

Du kan synkronisere kontakter, kalendre og annen informasjon fra sosiale nettverk, e-postkontoer og online tjenester på HTC Desire 12s. Avhengig av kontotype, kan du synkronisere oppdateringer mellom HTC Desire 12s og Internett ved å logge på dine online-kontoer.
  1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Brukere og kontoer.
  2. Trykk på Legg til konto.
  3. Klikk på kontotypen du vil legge til.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å angi kontoinformasjonen din.
Tips: Du kan legge til flere Google-kontoer.

Synkronisere kontoene

1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Brukere og kontoer.
  2. Klikk på Synkroniser data automatisk av/på-bryteren for å slå automatisk synkronisering av eller på.
  3. Hvis du vil synkronisere individuelle kontoer manuelt, klikker du på en konto, klikker på Kontosynkronisering og klikker på > Synkroniser nå.
Tips: På skjermbildet Kontosynkronisering kan du også endre synkroniseringsinnstillinger for Google-kontoen.

Fjerne en konto

Fjern kontoer fra HTC Desire 12s hvis du ikke lenger bruker dem. Selv om du fjerner en konto, slettes ikke kontoer og informasjon fra selve online-tjenesten.
  1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Brukere og kontoer.
  2. Klikk på en konto.
  3. Klikk på Fjern kontoen.
Viktig: Noen personlige data kan beholdes av tredjepartsapplikasjonen etter at du har fjernet kontoen fra HTC Desire 12s.
Relaterte fremgangsmåter