Legge til snarveier på startskjermbildet

Plasser mye bruke apper på et hvilket som helst widgetpanel på startskjermbildet. Du kan også legge til snarveier til ofte brukte innstillinger, favorittkontakter og annet.
  1. Trykk på og hold en tom plass på et widgetpanel.
  2. I popup-menyen klikker du på Legg til apper og widgets.
  3. Klikk på Rullegardinliste > Apper eller Snarveier.
  4. Rull gjennom appene eller snarveien, eller klikk på for å søke etter en.
  5. Trykk på og hold dra en app eller snarvei, og dra den til et widgetpanel der du vil legge den til.
Tips: Hvis du vil legge til en app fra Apper-skjermbildet, trykker du på og holder appen og drar den til et widgetpanel.