Legge til en ny kontakt

Legg til nye kontoer, eller importer dem fra SIM-kortet.
  1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Kontakter-appen.
  2. Klikk på .
  3. Klikk på Fornavn-feltet og angi kontaktnavnet. Klikk på for å legge inn kontaktens fornavn, mellomnavn eller familienavn og eventuelle navnesuffiks, f.eks. Jr.
  4. Klikk på for å legge til et fotografi for kontakten.
  5. Skriv inn kontaktinformasjonen i feltene som er beregnet til det.
    Tips: Klikk på Flere felt for å angi mer informasjon.
  6. Når du er ferdig, klikker du på Lagre på toppen av skjermen.

Hvis du vil importere kontakter fra SIM-kortet, klikker du på > Innstillinger > Importer > SIM-kort.

Relaterte fremgangsmåter