Hvorfor tappes batteriet så raskt ut?

Å forstå telefonens strømbruk er viktig for å forstå hva som forårsaker at strømmen tappes.
  • Sjekk informasjonen om batteribruk for å se hvilke apper og systemtjenester som bruker batteriet. Denne informasjonen viser den anslåtte prosenten av batteristrøm som appen eller tjenesten har brukt.
  • Oppdatering av apper og systemprogramvare kan bidra til å forbedre batterilevetid ved å sørge for at de siste forbedringene av ytelsen er installert. Oppdater alle installerte apper i Google Play Butikk, og se etter de siste oppdateringene på telefonen.
  • Hvis problemet er av ny dato, kan det hjelpe å avinstallere apper som ble installert kort tid før problemet oppstod. Enkelte applikasjoner er ikke like bra optimalisert for batteribruk som andre, og kan påvirke batterilevetiden til en enhet.

Gå til Innstillinger > Apper og varslinger. Deretter klikker du på Se alle... for å vise applisten. Velg en app som ble installert rett før batteritappingsproblemet begynte. Klikk på Avinstaller.