Hva er den beste måten å avslutte eller lukke apper på?

Enkelte brukere laster ned tredjeparts oppgavebehandlingsapper for å administrere appene for dem. Når de ikke administreres riktig, kan slike oppgavebehandlere faktisk gjøre mer skade enn nytte. Hvis du har en av disse appene installert, anbefales det at du avinstallerer den med mindre du er fullt klar over hvordan appene kjører og administrerer systemoppgavene i bakgrunnen. En enkel, men effektiv måte å avslutte kjørende apper på er å lukke dem fra skjermbildet Nylige apper.
  1. Trykk på NYLIGE APPER-knappen.
  2. Bla gjennom kortene for å finne appen, og sveip den til venstre eller høyre.
Hvis du vil lukke alle kjørende apper samtidig, klikker du på Fjern alle.