Hva bør jeg gjøre før jeg oppdaterer programvaren på telefonen?

Før du laster ned og installerer en ny programvareoppdatering på telefonen, må du sikre at telefonen er klar for oppdateringene ved å gjennomføre trinnene nedenfor.
  • Sikkerhetskopier dataene og filene du vil beholde.
  • Gå til Innstillinger og se om telefonen har nok minne.
  • Klikk på System > Utvikleralternativer > Minne.
  • Endre telefonen til mer enn 50 %.
  • Koble til Internett ved hjelp av en stabil mobildata- eller Wi-Fi-tilkobling.
Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til Utvikleralternativer, se Hvordan aktiverer jeg utvikleralternativer? .