Hva gjør Google Play Protect, og hvordan sjekker jeg om funksjonen er aktivert?

Google Play Protect hjelper deg med å beskytte telefonen mot potensielt skadelige apper.

Når funksjonen er aktivert, kan telefonen blokkere installering av apper og fjerne apper når sikkerhetstrusler blir oppdaget.

1. Gå til Innstillinger > Google > Sikkerhet.
  2. Under Sikkerhetsstatus klikker du på Google Play Protect.
  3. Hvis funksjonen ennå ikke er slått på, klikker du på Skann enheten for sikkerhetstrusler for å aktivere Google Play Protect.