Hva kan jeg gjøre hvis telefonen ikke slås på?

Hvis telefonen ikke slås på, må du først kontrollere at telefonen ikke har et helt flatt batteri:
  • Plugg telefonen inn i laderen i minst 5–10 minutter for å la batteriet få tid til å lades.

Sørg for at du bruker en original HTC-lader og -kabel, og kontroller stikkontakten for å sikre at laderen mottar strøm. Det er best å lade ved hjelp av en veggkontakt i stedet for en USB-tilkobling ved feilsøking av strømproblemer.

• Varsellampen vil vanligvis tennes når telefonen lades. Hvis batterinivået er veldig lavt, kan det ta opptil 2 minutter før varslingslampen endres.
  • Hvis varslingslampen blinker, kan batteriet være for uttappet til å slås på. Vent til lampen slås på.

Når du har bekreftet at telefonen lades, kan du prøve å slå den på ved å trykke på og holde AV/PÅ-knappen inne i 10–15 sekunder.

Hvis telefonen fortsatt ikke slås på, kan du holde inne visse maskinvareknapper for å fremtvinge en omstart. Se Hvordan starter jeg telefonen på nytt ved hjelp av maskinvareknapper? hvis du vil ha detaljer.

Merk: Ikke alle telefonmodeller har en varsellampe.