Hva kan jeg gjøre hvis telefonen fortsetter å starte på nytt eller ikke vil starte hele veien til startskjermbildet?

Når telefonen ikke er i stand til å starte startskjermbildet helt eller fortsetter å starte på nytt, kan den ha problemer med å starte operativsystemet. I slike tilfeller kan skjermen vise et advarselsikon, for eksempel et utropstegn , eller det kan vise HTCs eller operatørens velkomstskjermbilde, men ikke fortsette til startskjermbildet før telefonen starter på nytt. Du kan bruke en av de tre forskjellige knappekombinasjonene for å tvinge telefonen til å starte oppstartsprosessen på nytt. Se Hvordan starter jeg telefonen på nytt ved hjelp av maskinvareknapper? hvis du vil ha detaljer.

Hvis telefonen fortsatt ikke kan starte opp med startskjermbildet, kan du bli nødt til å tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillingene. Fordi telefonen ikke vil starte som den skal, kan fabrikktilbakestillingen bare utføres ved hjelp av spesialkommandoer utenfor enhetsinnstillingene. Se Hvordan utfører jeg en fabrikktilbakestilling ved hjelp av maskinvareknapper? hvis du vil ha detaljer.

Hvis telefonen fortsetter å oppleve problemer etter fabrikktilbakestillingen eller hvis tilbakestillingen ikke kan fullføres, kan du installere programvaren på nytt. Dette vil slette alt innhold på telefonen og installere den siste programvareversjonen.

Hvordan utfører jeg en fabrikktilbakestilling ved hjelp av maskinvareknapper?

Før du foretar en fabrikktilbakestilling, må du være klar over følgende:
  • En fabrikktilbakestilling vil slette alle data, medier og filer fra telefonens lagringsområde. Du vil miste dem og ikke være i stand til å gjenopprette dem hvis du ikke synkroniserte eller sikkerhetskopierte dem på forhånd. Sørg for å sikkerhetskopiere all viktig informasjon og alle filer før du fortsetter.
  • Sørg for at telefonen er ladet til minst 35 % før du utfører tilbakestillingen, eller er koblet til en HTC-lader og aktivt lader.
  • Sørg for at du kjenner Google-kontoens navn og passord. Du trenger dem for å låse opp telefonen etter fabrikkinnstillingen.

På telefoner med Android 5 Lollipop eller høyere kan Enhetsbeskyttelse være aktivert, som innebærer at etter fabrikkinnstillingen må du logge på ved hjelp av samme Google-konto som var pålogget telefonen. Hvis du har glemt Google-kontoens passord, bruker du datamaskinens nettleser og går til www.google.com/accounts/recovery for å tilbakestille passordet først.

Slik utfører du fabrikktilbakestillingen:

1. Slå av strømmen.
  2. Trykk på og hold nede VOLUM OPP-knappen mens du slår på telefonen.
  3. Fortsett å holde nede VOLUM-knappen mens telefonen slås på, og slipp deretter VOLUM-knappen når du ser et skjermbilde med en Android-robot.
  4. Trykk på AV/PÅ- og VOLUM OPP-knappen samtidig. Deretter vil du se Gjenoppretting-skjermbildet.
  5. Trykk på VOLUM-knappene for å rulle til Slett data / fabrikktilbakestilling, og trykk deretter på AV/PÅ-knappen.
  6. Hvis du blir bedt om å bekrefte, bruker du VOLUM NED-knappen for å rulle til Ja, og trykker på AV/PÅ-knappen.
Merk: Ikke merk av for andre alternativer på skjermbildet. Hvis du gjør det, kan det annullere garantien eller sperre telefonen.