Etter at skjermen har vært avslått en stund, hvorfor kan jeg ikke motta e-post og direktemeldinger? Internett-radio stoppet også.

Hvis telefonen kjører Android 7 eller høyere og Batterisparing er slått på, kan du oppleve følgende:
  • E-post, direktemeldinger og andre apper verken synkroniserer eller strømmer data før du åpner dem.
  • Blant apper som bruker plasseringstjenester, er det bare HTC Vær-appen som oppdateres for å vise din gjeldende plassering.
  • Kan ikke bruke Google Maps-navigering.
  • Telefonen vibrerer ikke.
Hvis du opplever ovenstående problemer, gjør du ett av følgende:
  • Kontroller gjenværende batteristrøm og batterisparingsfunksjonens valgte batterinivåinnstilling. Hvis telefonens gjeldende batterinivå fortsatt er høyere enn batterisparingsfunksjonens innstilling, slår du av Batterisparing.
  • Hvis du vil beholde Batterisparing på, deaktiverer du batterioptimalisering i appene som synkroniserer data, strømmer medier eller bruker plasseringstjenester.

Hvordan slår jeg av batterioptimalisering i apper?

Hvis det finnes apper som du ikke vil ha batterioptimalisering aktivert for, kan du slå av funksjonen i disse appene.
  1. Gå til Innstillinger.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Android 8: Klikk på Batteri og deretter > Batterioptimalisering.
    • Android 6 eller 7: Klikk på Strøm > Batterioptimalisering.
  3. Klikk på Ikke optimalisert > Alle apper for å se hele listen av apper.
  4. Hvis du vil slå av batterioptimalisering i en app, klikker du på appnavnet og klikker på Ikke optimaliser > Ferdig.

Gjenta denne prosessen for å slå av optimalisering i andre apper.

Hvis du vil filtrere listen og se hvilke apper som har batterioptimalisering deaktivert, klikker du på Alle apper > Ikke optimalisert.