Hvordan deler jeg telefonens Internett-tilkobling med andre enheter?

Du kan dele telefonens datatilkobling via USB, Wi-Fi eller Bluetooth.
  1. Gå til Innstillinger.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på Nettverk og Internett > Hotspot og tilknytning eller Tilknytning og flyttbart hotspot.
    • Klikk på Mer > Mobil nettverksdeling eller Tilknytning og flyttbart hotspot.
  3. Velg om du vil dele via USB-tilknytning, bærbart Wi-Fi-tilgangspunkt eller Bluetooth-tilknytning. Hvis du har tenkt å dele telefonens datatilkobling via USB-tilknytning, må du først koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
    Merk:
    • En mobil nettverkstilkobling er nødvendig. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha informasjon om datakostnader. Utvidet bruk av datatilkoblingen, Wi-Fi eller Bluetooth kan tappe batteriet raskere.
    • Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig på alle telefoner.