Hvordan sjekker jeg hvor mye minne telefonen min har, og hvor mye minne som brukes?

Avhengig av telefonmodell klikker du på System > Utvikleralternativer > Minne i Innstillinger for å se hvor mye minne som er tilgjengelig og hvordan telefonens minne brukes.

Du kan også finne ut hvordan individuelle apper bruker minne.

1. Klikk på Minne brukt av apper for å undersøke hvordan apper bruker minne.
  2. Klikk på gjeldende varighet, og velg ønsket tidsperiode.
  3. Klikk på > Sorter etter maks. bruk for å se topp minnebruk for apper i listen.
  4. Klikk på navnet til en app for å se detaljer om appens minnebruk.
Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til Utvikleralternativer, se Hvordan aktiverer jeg utvikleralternativer? .