Hvordan tester jeg lyd, skjerm og andre deler på telefonen?

Det finnes et diagnoseverktøy tilgjengelig fra Telefon-appen som kan brukes til å utføre diverse typer maskinvaretester, for eksempel en lydtest som sjekker både mikrofonen og høyttalere, en baklystest og andre ting.

1. Start på nytt i Sikker modus ved å trykke på og holde AV/PÅ-knappen, og klikk på og hold Strøm av inntil meldigen Start på nytt i sikker modus vises. Klikk på OK.
  2. Etter at telefonen har startet på nytt, åpner du Telefon og taster inn *#*#3424#*#*.
  3. Når du blir spurt, klikker du på Godta.
  4. Velg en eller flere typer test du vil utføre, og klikk på Kjør.
  5. Følg instruksjonene for å teste høyttalerne og mikrofonen.
  6. Start telefonen på nytt for å avslutte Sikker modus.