Hvordan sparer jeg batteristrøm?

Hvis du vil sikre lengre batterilevetid for telefonen, kan du følge noen av disse tipsene:
  • I Innstillinger går du til Batteri for å vise detaljene om forskjellige batteriforbruksmønstre.
  • Bruk Boost+-appen for å overvåke om det finnes uregelmessige aktiviteter på telefonen, eller du må stoppe. Denne appen optimaliserer systemressursene for å spare batterilevetid ved hjelp av favorittappene dine.
  • Når du bruker tilbehør med en USB-tilkobling, må du sørge for å plugge den fra telefonen når du ikke bruker den. Den kan fortsette å bruke batteristrøm når den er koblet til telefonen.
  • Du kan velge å slå på forskjellige batterisparingsfunksjoner på telefonen, for eksempel Batterisparing og Batterioptimalisering.