Hvordan starter jeg telefonen på nytt ved hjelp av maskinvareknapper?

Prøv å holde nede en av disse knappekombinasjonene:

• Hold nede VOLUM NED- og AV/PÅ-knappen samtidig. Slipp knappene når telefonen vibrerer.
  • Hold nede VOLUM OPP- og AV/PÅ-knappen samtidig inntil telefonen starter på nytt.
  • Hold nede VOLUM OPP-, VOLUM NED- og AV/PÅ-knappen samtidig i opptil 2 minutter.
På enkelte av disse telefonene kan noen av disse kombinasjonene slå på telefonen med skjermbildet Bootloader eller Nedlastingsmodus. Når en liste over alternativer vises, bruker du VOLUM-knappene til å navigere i listen, og trykker på AV/PÅ for å velge et alternativ.
  • Hvis du ser Start på nytt, navigerer du til alternativet og velger det.
  • Hvis du ser Hurtigoppstart, navigerer du til alternativet og velger det. Velg deretter Start på nytt.
Merk: Ikke merk av for andre alternativer på skjermbildet. Hvis du gjør det, kan det annullere garantien eller sperre telefonen.