Hvordan kommer jeg forbi påloggingsskjermbildet for Google etter at jeg har tilbakestilt telefonen min?

På telefoner med Android 5 Lollipop eller høyere kan Enhetsbeskyttelse være aktivert, som innebærer at du etter fabrikkinnstillingen må logge på ved hjelp av samme Google-konto som var pålogget telefonen. En eventuell Google-konto du var pålogget på telefonen før fabrikktilbakestillingen, vil la deg passere identitetsverifiseringstrinnet.

Hvis du har glemt Google-kontoens passord, bruker du datamaskinens nettleser og går til www.google.com/accounts/recovery for å tilbakestille passordet først.

Hvis du kjenner påloggingsdetaljene for Google-kontoen, men fortsatt ikke kan komme deg forbi skjermbildet for verifisering av identitet, må du kontrollere at telefonen har en aktiv Internett-tilkobling.

Hvis du vil koble til Wi-Fi, klikker du på TILBAKE-knappen inntil Wi-Fi-tilkoblingsalternativet vises. Koble til et Wi-Fi-nettverk og fortsett til verifiseringsskjermbildet for Google-kontoen for å angi detaljene dine.
Merk: Enkelte Wi-Fi-nettverk, spesielt offentlige Wi-Fi-nettverk som tilbys av hoteller eller andre virksomheter, krever ekstra pålogging via en nettleser, som ikke er tilgjengelig før telefonen er låst opp. Hvis gjeldende Wi-Fi-nettverk krever nettleserpålogging, må du koble deg til et annet nettverk for å låse opp telefonen.