Hvordan kopierer eller flytter jeg filer og mapper til et lagringskort?

Hvis et lagringskort støttes på telefonen, kan du gå til telefonens lagringsinnstillinger for å organisere filer og mapper.
  1. Sørg for at et lagringskort er satt inn i telefonen.
  2. Gå til Innstillinger > Lagringsplass, og klikk på lagringskortets navn for å åpne det.
  3. Du kan gjøre et av følgende:
    • Klikk på > Opprett mappe eller > Ny mappe for å opprette en ny mappe.
    • Trykk på og hold en fil eller mappe for å flytte elementet til en annen destinasjon, klikk på flere mapper ved behov, og klikk deretter på > Kopier til eller > Flytt til. Gå til stedet du vil flytte de kopierte elementene til, og klikk på Kopier eller Flytt.
    Hvis du ikke ser noen av disse alternativene, må du kanskje klikke på Utforsk først.
Merk: Du kan også administrere filer og mapper ved hjelp av Filbehandling-appen.