Hvordan kopierer jeg filer mellom telefonen og en PC?

Viktig:
  • Lagre og lukk filene dine før du kopierer dem fra datamaskinen til telefonen, eller omvendt.
  • Du må låse opp telefonen for å bruke telefonens lagringsområde eller lagringskortet på datamaskinen.
Du kan overføre medier til eller fra datamaskinen på flere måter.
  • Koble telefonen til datamaskinen. Datamaskinen vil gjenkjenne den som en ekstern USB-stasjon, og du kan kopiere medier mellom dem.
  • Bruk skylagringstjenester for å legge mediene dine på ett sted så du har tilgang til dem overalt – på datamaskinen, telefonen og andre mobile enheter.