Hvordan sjekker jeg de siste programvareoppdateringene for telefonen?

HTC er fokusert på å tilby programvareoppdateringer for telefonen ved behov. Du kan angi at telefonen skal laste ned systemoppdateringer automatisk når de blir tilgjengelige.
  1. Koble til Internett ved hjelp av Wi-Fi.
  2. Gå til Innstillinger.
  3. Klikk på , søk etter Programvareoppdateringer og klikk i søkeresultatene.
    Merk: Med visse telefonmodeller må du kanskje søke etter Systemoppdatering.
Merk at telefonene ikke mottar oppdateringen samtidig fordi oppdateringen vanligvis rulles ut i serier for å unngå serveroverbelastning. Hvis du har en operatørkontrakt, kan prosessen ta enda lengre tid fordi den involverer operatørgodkjenning i flere trinn.