I varslingspanelet, hvordan fjerner jeg varslingen som sier at en bestemt app kjører i bakgrunnen?

Hvis du ikke kan sveipe bort en appvarsling, kan du blokkere den slik at den ikke vises på nytt i varslingspanelet.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og trykk på og hold appvarslingen du vil blokkere.
  2. Avhengig av telefonens Android-versjon gjør du ett av følgende:
    • Android 8: Klikk på Varslinger av/på-bryteren.
    • Android 7: Velg Blokker alle varslinger, og klikk på Ferdig.
    • Android 6 eller tidligere: Klikk på , og deretter på Blokker alle.